Találós kérdés
Moderátor:ha5clf
A Télapót és a fenyőfát áprilisra sikerült eltüntetni, de a kuplerájt nem. Talán majd a szombatonkénti klubnapon erre is lesz idő és energia.
I(con hg5icon ex hg5cut a Budapest Fővárosi Rádióamatőr Klub Alapító Elnöke
Re: Találós kérdés
Minden csoda három napig tart, Szombatra ismét kupleráj van az asztalon.
Akkor ezek szerint jöhetne sűrűbben IS. Mondjuk hetente, és szerdai napokon.ha5clf írta:A jobboldalon ülő télapó rendet csinált
Az ilyen és hasonló kordokumentumokat közkincsé kell tenni!ha4aa írta:A múltkor, amikor csináltam a hétfői, január 29-i rendkívüli klubnapon a filmfelvételt, nagyon jól látszik, hogy nem is tudott volna mindenki leülni egyszerre. A filmet azért nem töltöttem fel, mert véletlenül megint elmozdult a beállító kerék, és HD-s lett a felvétel, 231 MB. Majd beviszem a géppel együtt megmutatni.73! de HA4AA András
A rend az csak egy kicsit szokatlan. Az igazán szokatlan az, hogy nincs egy árva lélek sem a klubban! Leszámítva persze a fotóst, aki ilyen szépen kitakarított.hg5cut írta:Mi a szokatlan a képen?
A múltkor, amikor csináltam a hétfői, január 29-i rendkívüli klubnapon a filmfelvételt, nagyon jól látszik, hogy nem is tudott volna mindenki leülni egyszerre. A filmet azért nem töltöttem fel, mert véletlenül megint elmozdult a beállító kerék, és HD-s lett a felvétel, 231 MB.
Majd beviszem a géppel együtt megmutatni.
73! de HA4AA András
Igen s ha valaki elfelejti akkor nézegetheti, hogy hogyan kellene kinéznie. Tudom, nem mindenkinél ez a szokás otthon.HA7PTY írta:Ez a kép az etalon?
- HA7PTY
- Admin
- Kapcsolat:
Kellene erre az asztalra ilyen viaszos vászont venni, könnyebb tisztán tartani IS, mondjuk a forrasztó pákát nem szereti, de azt a konstruktőri szobában kell nyomni!
Ez a kép az etalon?
Ez a kép az etalon?
HA7PTY Pityesz
Találós kérdés
Mi a szokatlan a képen?