És még a Windows Phone is tudja. Köszönjük!HA2NON írta:Felkerult a forumra a HA5DI Bela altal korabban emlitett Tapatalk plugin, igy mobil eszkozokrol is kenyelmesebben bongeszhetoek a hozzaszolasok.
A fórum fejlesztése
Moderátor:ha5clf
Re: A fórum fejlesztése
Felkerult a forumra a HA5DI Bela altal korabban emlitett Tapatalk plugin, igy mobil eszkozokrol is kenyelmesebben bongeszhetoek a hozzaszolasok.
Nonoo
Oke megcsinaltam, amiket kertel. Adtam admin jogosultsagokat neked, hogy ilyesmit el tudj intezni, es ne kelljen ram varni.
Nonoo
Nono-kám elkéne a rádiózáson belül egy antenna topik. Ha kérhetném. Meghálálnám:D És nem tudom, hogy lehet e, de át kéne rakni a konstruktőri rovatból az alábbi témákat:
Végén táplált rezonáns felhullámú antenna
Antenna analizátorok
URH antenna leírások
Balun, unun, stb.
Antenna mérő műszerek
Egy komolyabb Magnetic Loop Antenna
NVIS Antenna
"Játék" Magnetic Loop Antenna
Végén táplált rezonáns felhullámú antenna
Antenna analizátorok
URH antenna leírások
Balun, unun, stb.
Antenna mérő műszerek
Egy komolyabb Magnetic Loop Antenna
NVIS Antenna
"Játék" Magnetic Loop Antenna
.... .- ..... -.. ... .-
A moderatori vezerlopultot megtalaltad? Ott ki tudod jelolni a megadott alforumot, amit stickyve tudsz tenni. Kijeloles utan alul a "kivant muvelet kivalasztasa" dropdown menuben a "kiemeltte tetel" menupontot valaszd.ha5clf írta:Sajnos nem talalok semmi olyan opciot, hogy "sticky" legyen egy topik. Szerintem levehetsz a moderatori jogositasrol, mert meg elrontok valamit . Jo lesz igy ahogy van. Koszi.
Nonoo
Max. 3 kepet lehet egy hozzaszolasba egyszerre belerakni. Egy kep max. merete most 20 mega lehet. Debreceni klubnapot toroltem.
Nonoo
Nono a debreceni klubnapot töröld, mert vagy vissza se nézett az oldalra és így használja reklámnak a fórumot, vagy csak semmibe néz minket.
.... .- ..... -.. ... .-
Nonoo!
Most mar ene sem tudok kepet beszurni. Egyik percrol a masikra. Vagyis beszurtam egy kepet, majd kezdtem egy uj bejegyzest es nem tudtam kepet beltenni. Nezd meg az oldalt ahol probalkoztam.
http://forum.ha5kdr.hu/viewtopic.php?f= ... p=731#p731
Ide is probaltam betenni, de hiaba.
Ahááááá, lecsokkentettem a meretet es sikerult betenni. Mi az a meret ami mar nem megy, azaz ami meg megy?
Most mar ene sem tudok kepet beszurni. Egyik percrol a masikra. Vagyis beszurtam egy kepet, majd kezdtem egy uj bejegyzest es nem tudtam kepet beltenni. Nezd meg az oldalt ahol probalkoztam.
http://forum.ha5kdr.hu/viewtopic.php?f= ... p=731#p731
Ide is probaltam betenni, de hiaba.
Ahááááá, lecsokkentettem a meretet es sikerult betenni. Mi az a meret ami mar nem megy, azaz ami meg megy?
73 - Istvan/ha5clf
.... .- ..... -.. ... .-
Sajnos nem talalok semmi olyan opciot, hogy "sticky" legyen egy topik. Szerintem levehetsz a moderatori jogositasrol, mert meg elrontok valamit . Jo lesz igy ahogy van. Koszi.
73 - Istvan/ha5clf