Ez mit jelent? Entropikus halal? A kaosz nem tud tovabb novekedni?
Arra gondolsz, hogy jobban kelene rendezni a honlapot, angol az angollal, magyar a magyarral, nem keverve. Struktura kialakitas kisse rendezetteb legyen, kiszamithatopbban legyen rendezve mi hol van. Bongeszheto legyen, stb, stb.
Erre gondolsz? Talan uj eletet adna a honlapnak egy komolyabb modernizalas. Most tul blog typusu lett. Ha erre gondolsz, egyetertek, ha nem akkor is egyetertek
Valoban nem a legjobb szoftver a Tapatalk, pl. nem ertem, hogy a fo oldalon miert nem listazza rogton a KDR forumot, ha csak az az egy van hozzaadva. Mindig kulon meg kell nyitni. Ha tudsz jobb alkalmazast, ird meg.
Halálosan utálom a Tapatalkot, mivel pont arra nem alkalmas, amire készült, valamint a fórumok agresszíven terelnek feléje (legalábbis mobileszközökön) - ha nem vagyok bejelentkezve a fórumokba, akkor több ablakot, linket, átirányítást kell leküzdeni, hogy olvashassam őket, ráadásul verziótól függően minden fórumon másképpen. Amúgy személyes üzeneteket jó vele kapni, küldeni. Ja, és évekkel ezelőtt _megvásároltam_.
Annyi előnye lenne a rajta keresztül való böngészésnek, hogy amikor az értesítést megkapom, hogy újabb hozzászólás érkezett, akkor rendelkezésre kellene állnia a szövegnek, hogy várakozás nélkül olvashassam, legjobb egy widget lenne az Android munkaasztalon, amit megnyitni sem szükséges. Ehelyett több-kevesebb időt el kell tölteni azzal - voltak egészen katasztrofális időszakok régebben, amikor nem csak néhány másodpercről volt szó -, hogy _letöltődjön_ az "új" információ a Tapatalk szerverén keresztül, aminél az is sokkal gyorsabb, ha kinyitom a böngészőt az Androidon, és a _teljes_ "utolsó hozzászólások" oldal letöltődik, aminek egyéb előnyei is vannak.
Ha már szoftver, spóroljon és ne elvegyen időt az életemből...