SOTA 2015
Moderator: ha5clf
Re: SOTA 2015
Lehet .pdf-et csatolni. Milyen hibauzenetet irt neked?ha5clf wrote:"Papod hegy 644m" - STOTA februar 6 terv megvan, kuldom emailben mert nem lehet PDF file-okat csatolni ide. Miert nem?
Az idojarast majd figyeljuk, egyenlore olyan amilyennek lennie kell: reszleges napsutes, nincs eso, -1C nem tul hideg, szoval jo lesz:
Nonoo
Szervusz Feri,
Orulok, hogy csatlakozol. Most el kell mennem es csak holnap delutan leszek es akkor tudok valaszolni ha van meg kerdes. Elozetesen igy nez ki:
Mivel, hogy ide nem tudtam beszurni egy PDF file-t itt elerheto a terv:
http://sota.freeforums.org/sota-aktivit ... k-t66.html
A GPS koordinatak a parkolohoz vezetnek ott talalkozhatnank 10:00 orakkor.
Orulok, hogy csatlakozol. Most el kell mennem es csak holnap delutan leszek es akkor tudok valaszolni ha van meg kerdes. Elozetesen igy nez ki:
Mivel, hogy ide nem tudtam beszurni egy PDF file-t itt elerheto a terv:
http://sota.freeforums.org/sota-aktivit ... k-t66.html
A GPS koordinatak a parkolohoz vezetnek ott talalkozhatnank 10:00 orakkor.
73 - Istvan/ha5clf
- Hegyi Ferenc
Szervusztok !
Én is megyek hatodikán. Egy barátom is jön. Ő hegymászó és barlangász.
Legfeljebb felvisz mindent
Meg kellene határozni, hogy hol és hány órakor találkozunk és főleg, mit vigyek?
Rádió, antenna, akkumulátor stb.
Szerintem, sok éves tapasztalat alapján az "időkép" csak gyerekes játék, nekik jó pénzért
A sat24.com-ot nézzétek. Órára pontos, egy hétre előre. !!!!
Üdvözlettel: Feri.
Én is megyek hatodikán. Egy barátom is jön. Ő hegymászó és barlangász.
Legfeljebb felvisz mindent

Meg kellene határozni, hogy hol és hány órakor találkozunk és főleg, mit vigyek?
Rádió, antenna, akkumulátor stb.
Szerintem, sok éves tapasztalat alapján az "időkép" csak gyerekes játék, nekik jó pénzért

A sat24.com-ot nézzétek. Órára pontos, egy hétre előre. !!!!
Üdvözlettel: Feri.
HA7HF
Persze en is benne vagyok, termeszeti jelenseg nem zavar, foldrenges, vulkankitores, 150-kg meteor beeses (csak egy par kilometer atmeroju krater: http://meteorcrater.com), elvegre ARES azaz RKSZ-re gyakorlunk nem de?
73 - Istvan/ha5clf
Engem nem zavar a hó. Az csak egy természeti jelenség, mint a szél az eső és a napsütés. Miért, ha sütni fog a nap, akkor nem megyünk? 

.... .- ..... -.. ... .-
Azt hiszem sikerult kivalasztani a hegyet ahol a legnagyobb a ho. Altalaban a kornyeken 20-27, de papod 70? Egyenlore nem valtoztatunk a terven. Meg van eleg ido ahhoz. Szegeden nincs ho, de hegyek sem
. Szoval marad a terv.

73 - Istvan/ha5clf
Nem is kell! A PDF a világ 10 legfeleslegesebb és legbosszantóbb programjainak egyike! 

"Papod hegy 644m" - STOTA februar 6 terv megvan, kuldom emailben mert nem lehet PDF file-okat csatolni ide. Miert nem?
Az idojarast majd figyeljuk, egyenlore olyan amilyennek lennie kell: reszleges napsutes, nincs eso, -1C nem tul hideg, szoval jo lesz:
73 - Istvan/ha5clf
Ok ismerem. Nem győzöm hangsúlyozni én doubletes vagyok, szinte csak ezt használom.
.... .- ..... -.. ... .-